EVREN’DE HIZMET DEVAM EDIYOR
[16.11.2014 - 22:59:35]

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yunus Aluç ve Vedat Üçpınar, Evren’i ayrı ayrı ziyaret ederek, ilçede yapılacak çalışmaları Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci ile birlikte masaya yatırdı.

Yeni yasayla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanına dahil olan ve bir bir hizmet almaya başlayan Evren İlçesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi yatırımları devam ediyor. Bu kapsamda önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç’u misafir eden Belediye Başkanı Demirci, ilçeyi gezerek, ilçedeki eksikliklere ilişkin bilgiler verdi.

Aluç’un ardından, ilçeyi birim şube müdürleriyle birlikte ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar da “Ankara’nın yeni sahili Evren”de; asfalttan, kaldırıma, bordür düzenlemelerinden, çevre düzenlemelerine, yeşillendirmeden Pazar yerine ve helikopter pistine kadar pek çok çalışmanın yapılması için hazırlıklara başlanacağı müjdesini verdi.

Üçpınar ile birlikte de ilçeyi baştan sona gezen, mahalleleri dolaşan Başkan Demirci, “Büyükşehir Belediyemize bağlanmamızın ardından Başkanımız Melih Gökçek’in talimatlarıyla birlikte hizmetler bir bir ilçemize gelmeye başladı. Genel Sekreter Yardımcılarımızla birlikte de ilçemizdeki sorunları masaya yatırdık, yerinde incelemelerde bulunduk ve ilgili daire başkanlarıyla temasa geçerek, yapılacakları konuştuk. Tüm eksiklerimiz bir bir gideriliyor” dedi.