BAŞKAN ABDÜLKADİR DEMİRCİ SÖZÜNÜ TUTTU…
[04.03.2015 - 19:28:17]

Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi vermiş olduğu sözleri Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle tek tek yerine getiriyor. Evren Belediye Başkanı Demirci göreve başladığı günden itibaren yapmış olduğu başarılı çalışmalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Geçmiş dönemlerden kalan borçlarını ödemeye öncelik veren Demirci, uzun dönemdir maaş alamayan personellerin de birikmiş maaşlarını ödemeye mart ayı itibariyle başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn: Melih Gökçek ve Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci yerel seçimler öncesi mağdur durumda olan belediye personellerine söz vererek geçmişe dönük borçlarını ödeyeceğini belirtmişlerdi. Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci geçmiş dönemlerden biriken personel maaşlarının mart ayı itibariyle ödeneceği müjdesini verdi. Demirci, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’in destekleriyle başlamış olduğumuz çalışmalarımıza her geçen gün yenisini eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bizim için önemli bir husus olan emekçi kardeşlerimize daha önce vermiş olduğumuz sözlerin arkasında duruyoruz ve personellerimizin geçmiş dönemlerden kalan 10 maaş kadar birikmiş alacaklarını ödemeye mart ayı itibariyle başlıyoruz. Emekçilerimizin hiçbir şekilde mağdur olmaması için elimizden gelenin her zaman daha fazlasını yapmak için çalışacağız” dedi.