18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
[18.03.2015 - 22:21:20]

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi. Evren Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen programa, Evren Kaymakamı Ahmet Güneri, Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, üst düzey bürokratlar katılırken programa öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında, Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci konuşmasında " Tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümünde dünyaya çok anlamlı mesajlar vermeye devam etmektedir. Bu Zafer, Türk milletinin, söz konusu vatan olduğunda, onca yoksulluk ve yoksunluğa rağmen, haksızlığa ve zulme tek yürek halinde nasıl karşı koyabildiğini tüm dünyaya gösterirken, savaşın acımasız yüzünü ve barışın ne denli kıymetli olduğunu da bir kez daha hatırlatmaktadır. Çanakkale’de, şehit olanları anma vesilesi ile bugüne kadarki tüm şehitlerimizi minnetle ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhları şad olsun." dedi.