BELEDİYEMİZCE VERİLEN İFTAR YEMEĞİ İLÇEMİZ SAKİNLERİNCE YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
[11.07.2015 - 14:50:15]

Belediyemizce gerçekleştirilen Iftar programımıza ilçemiz sakinlerince yoğun bir katılımla gerçekleşmiştir. Iftar yemeğimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Sanatçıları Tarafından ilahi ve tasavvuf dinletisiyle Başlamış ve akabinde de semazenlerle iftar yemeği gerçekleşmiştir. Belediyemizce verilen iftar programı kapsamında açılış konuşmasını yapan Evren Belediye Başkanı'mız Say'ın Abdülkadir Demirci Tüm İslam aleminin Ramazan'ı hayırlı olsun birlik ve beraberliğinin yaşandığı bu mübarek ayımız ilçemize bolluk bereket ve hayır getirmesini diler ,tüm katılımcılara teşekkürlerini ileterek iftar yemeğine geçildi.İftar Yemeğimize Katılan Ak Parti Ankara Milletvekilimiz Say'ın Jülide SARIEROĞLU İlçe Kaymakamı ve ilçe protokolü, Ak Parti Evren İlçe Başkanı Hüsamettin Ünsal ve Teşkilatı katılmıştır. Iftar yemeğimiz Yenilenen Merkez Aile Parkımızda Çay ikramıyla devam etmiş olup , Ramazan'ı Şerif'in tüm İslam alemine ve ilçemize hayırlar getirmesini Cenab'ı haktan niyaz ederiz.