EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ, ZABITANIN TEMELLERİNİN ATILDIĞI 1826 YILI ESAS ALINARAK HER YIL 1-7 EYLÜL ARASI KUTLANAN “ZABITA HAFTASI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.
[30.08.2015 - 12:23:40]

Evren Belediye Başkanı Sn. DEMİRCİ, her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan Zabıta Teşkilatı ve Belediye Zabıta Müdürlüğü, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğunu ifade ederek, “Zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir.

Belediye Başkanı Demirci, mesajının sonunda şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Evren Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”