BELEDİYE BAŞKANI SN.DEMİRCİ ’DEN 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
[28.09.2015 - 17:12:19]

Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci , 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle yayımladığı mesajında gençlerin her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.

Başkan Demirci , “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu Türkiye’si, sizin ellerinizde şekillenecektir. Üzerinize aldığınız bu yüce sorumluluğun bilinciyle hareket edip derslerinize daha çok çalışarak Büyük Türkiye idealini gerçekleştireceğinize inanıyorum. Sizlere güveniyor, atacağınız her olumlu adımda yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum.” dedi.

Mesajında veliler ve öğretmenlere de seslenen Başkan Demirci , “Okuyan, kendini sürekli yenileyen, ezbercilikten uzak bireyler yetiştirmek için en önemli görev değerli öğretmenlerimize düşmektedir. Onların, her zaman olduğu gibi eğitmeye, öğretmeye, örnek olmaya ve başarmaya devam edeceğine inancım sonsuzdur. Bu başarıya ulaşmak ve korumak ise okul idaresi ve velilerimizin işbirliği ile mümkün olacaktır. 2015-2016 Eğitim-Öğretim öğrencilerimize öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarına ve velilerimize hayırlı olmasını diler, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederim” dedi.