BAŞKAN DEMİRCİ, SEÇİM VAATLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR…
[17.12.2015 - 15:30:34]

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, yerel seçimler öncesi vaat ettiği tüm çalışmaları bir bir yerine getiriyor. Belediye işçilerinin kendinden önceki dönemde yıllardır ödenmeyen (2009-2014) sosyal hak ve ikramiyelerinin ödendiği müjdesini veren Başkan Demirci, “Evren ilçesi artık borçlarıyla, boş verilmişliği ve atıl bir ilçe muamelesi görmesiyle değil; icraatları, yatırımları, değerleri ve huzuruyla anılacak bir ilçe olacak” dedi.
“Söz verdik ve sözümüzü tuttuk” diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Abdulkadir Demirci, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için çalıştık. Tüm bu çalışmaların yanında seçim öncesi vaatlerimizi de bir bir yerine getirmek için ayrıca gayret gösterdik ve bu çabalarımız da meyvelerini vermeye başladı. Bizden önceki dönemlere denk gelen işçilere ait sosyal hak ve ikramiye ödemelerimizi yaptık. Bu ilçede her yaştan her bireyimizin mutlu olması için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Sadece bugünün değil, yarınlarımızın daha güzel bir Evren’de yaşaması için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
Evren Belediyesi’nin her icraatında çalışanlarının payının büyük olduğunu, ilçede ne yapılan her çalışmanın hep birlikte gönül bağıyla, fedakârlıkla gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Demirci, “Siz değerli mesai arkadaşlarla birlikte omuz omuza çalışmaktan gurur duyuyorum” dedi.