EVREN BELEDİYESİ EMITT FUAR’INA KATILDI...
[28.01.2016 - 17:56:07]

EVREN BELEDİYESİ EMITT FUAR’INA KATILDI

Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT ), Ankara'nın sahil yüzü olan Evren Belediyesinin standında 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında yerini aldı.

Şehirlerin tanıtımına katkı sağlayan EMITT fuarına katılan Evren Belediye Başkanı Abdülkadir DEMİRCİ “Evren'in sahip olduğu değerleri ve yöresel ürünlerini fuara gelen katılımcılara tanıtarak ilçemize gelen turist potansiyelini artırmayı amaçlıyoruz. Standımızda yöresel ürünlerimize, tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtıcı broşür ve Evren'in meşhur pekmezve bulgurundan vereceğiz.
Fuara hem Evrenlileri hem de memleket hasreti yaşayan hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
Bu yıl 20. kez düzenlenecek olan EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda geçen yıl 71 ülkeden 4550 katılımcı yer aldı. Belediyeler, otel işletmeleri, turizm işletmeleri, tur operatörler, seyahat acenteleri, turizm tedarikçileri, resmi kurumlar, diplomatik temsilciler, etkinlik organizatörleri, akademik kurum ve kuruluşlar ve basından oluşan ziyaretçi profili ile İstanbul - Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 65.000 metrekarelik alanda yapılacak fuar, ilk iki gün profesyonel ziyaretçilere, son iki gün tatil tüketicisine açık olacak..