EVREN’DE SOĞUK HAVA DEPOSU TÖRENLE AÇILDI…
[28.03.2016 - 11:54:41]

Evren Kaymakamlığı ve Evren Belediye Başkanlığı tarafından başvurusu yapılan ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Evren’in Keşfedilmeyen Lezzeti Balık” projesinin kapanış toplantısı Evren Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Evren Belediye Başkanı, Abdülkadir Demirci, Evren Kaymakamı Ahmet Güneri, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Tarman ve Ankara Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Mustafa Akbay katıldı.
Evren Belediyesi’nin, Ankara Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürüttükleri proje kapsamında, ilçemizdeki kayıkçıların kullanımı için yapılmasına karar verilen soğuk hava deposunun açılışı yapıldı. Kasım 2015'te inşaatı için ilçede alan tespiti yapılarak, yer tahsisi yapılan depo 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.380 metreküp olan soğuk hava deposunun yapımında en son teknolojiden faydalanıldı. Soğuk hava deposu geçimlerini ilçemizde bulunan baraj gölünde yapılan balıkçılıkla kazanan vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak.