BAŞKAN ABDULKADİR DEMİRCİ’DEN, RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.
[04.07.2016 - 13:32:36]

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan DEMİRCİ mesajında, Ramazan bayramının ilçeye, ülkeye, İslam âlemi ve tüm Dünyaya barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi
Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten
Başkan DEMİRCİ mesajında, " Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır.
Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nın İslam Alemine, aziz milletimize, huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz eder, çok değerli EVREN 'Li hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlarım" ifadelerine yer verdi.