GÜNCEL HABERLER

   EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ DARBE GİRİŞİMİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI.
[24.07.2016 - 20:23:25]   

  EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ
DARBE GİRİŞİMİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI.

15 Temmuz gecesi aziz milletimizin kendisine, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisine yönelik başlatılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan bu darbe girişimi Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak girmiştir.Aziz Milletimiz darbenin karşısında durmuş ve bu kanlı darbe girişimini engellemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ve kurumlarını canı pahasına koruyan bu aziz millet her türlü övgü ve takdiri ziyadesiyle hak etmektedir. O gece Türk milletinin devletine ve milli iradeye verdiği destek tarih boyunca unutulmayacaktır. Dünya demokrasi tarihinin şanlı bir tablosu olarak kaydedilmiştir.
Herkes bilmelidir ki bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye ve devletimize karşı her türlü girişim karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır.
Türkiye Büyük Millet Meclisindeki tüm siyasi partilerimiz ve Milletimiz gibi bizler de darbe girişimine ortak bir tavır ve ortak bir dille karşı durmaktayız. Bu ortak tavır milli irade ve milletimizi daha da güçlendirmiştir.
Evren halkının temsilcisi olan bizler, tüm halkımız ve kurumlarımızla milli iradenin ve demokrasinin yanındayız. Milli iradeye hep birlikte sahip çıkıyoruz ve ebediyen de sahip çıkacağız. Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının somut bir delili bu ortak bildiridir. Milletimiz müsterih olsun.Bu şanlı direniş karşısında milletimizin aziz fertlerinden pek çok vatandaşımız şehit olmuştur ve çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır. Darbeye direnirken şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.






ARŞİV >>     


 

 

 

 

 

New Page 1

 

 

 

New Page 1

BAŞKAN KURUMSAL YAPI EVREN'E BAKIŞ HİZMETLERİMİZ HIZLI ERİŞİM İLETİŞİM
           
 > Başkan'ın Özgeçmişi
 > Başkan'ın Halka Mesajı
 > Başkan'a Mesaj
 > Fotoğraflar
 > Basında Başkan
 > Başkan'ın TV Programları

 

> Başkan
> Başkan Yardımcıları
> Belediye Encümeni
> Belediye Meclisi
> Meclis Üyeleri
> Komisyonlar
> Hizmet Birimleri
> Evren Tarihi
> Kaymakamlık
> Resmi Kurumlar
> Muhtarlıklar
> Mahallelerimiz
> Önemli Telefonlar
> Sosyal Tesisler
> Evlendirme İşlemleri
> Cenaze İşlemleri
> İmar İşlemleri
> Vergi İşlemleri
> Zabıta Hizmetleri
> Sosyal Hizmetler
> Haberler
> Fotoğraflar
> Videolar
> Etkinlikler
> Sanal Kabristan
> Önemli Linkler
> Bilgi Edinme
> İletişim Bilgileri
> İletişim Formu
 
 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır ©  I  2019 Evren Belediyesi