EVREN BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN EVREN BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI.
[03.10.2016 - 12:08:05]

Evren Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla, 2015 yılının ağustos ayında yapımına başlanılan tesisler evrenli vatandaşların yoğun ilgisiyle açıldı.
Toplam 3000 m² alan üzerinde kurulu olan sosyal tesiste, 50 kişilik kapalı salon, 200 kişilik açık düğün alanı, restoran ve otoparkın yanısıra, yarı olimpik yüzme havuzu ve 25x12 metre ebatlarında çocuk havuzu da bulunuyor. Yapımına geçtiğimiz ağustos ayında başlanılan tesis, 14 ay gibi rekor bir sürede bitirildi. Eşsiz hirfanlı baraj gölü manzarası eşliğinde, tamamen yeşil alan içerisinde kurulu olan tesis, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği turizm işletme belgesine de sahip.
Evren sosyal tesislerinde vatandaşların davet, toplantı, resepsiyon ve düğün gibi her türlü organizasyon ve resmi davetlere ev sahipliği yapacak şekilde dizayn edilmiş olan tesiste, son model ışık, kamera ve ses sistemleri kullanıldı.
Evren sosyal tesislerinde, konularında uzman profesyonel ekipler istihdam edilecek olmasının yanı sıra turizm ve otelcilik okullarında ders gören öğrenciler de staj şansı yakalayacaklar. Evrende hizmete giren tesis, evren’in sosyal hayatına renk getirerek, ilçenin turizm olanaklarının artmasında önemli rol oynayacak.