BELEDİYE BAŞKANIMIZ ABDULKADİR DEMİRCİ,KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR....
[21.11.2016 - 13:06:36]

Her fırsatta köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Demirci, İlçe muhtarlarıyla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Demirci, "Biz bir aileyiz, muhtar kardeşlerimiz ve bizler bu millete hizmet etmek adına seçilmiş görevlileriz. Bizim amacımız bu milletin hayat kalitesini yükseltmek. Bu işi yaparken de tek başına yapamazsınız, bu iş ekip işidir. Bu ekibin ana oyuncuları da siz muhtarlarımızsınız.
Elele verdiğimiz müddetçe yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Köylerimizdeki vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşıyoruz.
Bizlere gösterdiğiniz her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. İmkanlarımızı eşit bir şekilde paylaşarak, herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Her mahalle ve köyün kendine özgü sorunları var, bunların hepsini ayrı ayrı ele alıp çözmeye çalışıyoruz.
Göreve geldiğiniz günden beri hep birlikte iyi işler yapmaya çalışıyoruz” dedi. Başkan Demirci bu toplantıların belirli aralıklarla muntazaman yapıldığını, bu toplantıların İlçeye hizmet noktasında gerekli olduğunun altını çizdi.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye meclis üyeleri’nin yanısıra Çatalpınar Mahallesi Muhtarı Osman Karataş, Torunobası Mahalle Muhtarı Ahmet Demir, Yusufuşağı Mahalle Muhtarı Turgut Öcalan toplantıda hazır bulunarak Başkan Demirciye eşlik ettiler.