EVRENLİLER'DEN EKONOMİYE DESTEK HAMLESİ….
[08.12.2016 - 19:15:58]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın” çağrısına bir destek de Evren’li işadamlarından geldi.
YAZ-GÜZ İnşaat firması sahibi Cengiz Güzel, ekonomiye destek olmak amacıyla 500 Dolar veya Euro bozdurup dekont getirenlere 10 torba kömür hediye edeceğini açıkladı.
Hain fetö terör örgününe karşı ilçemiz esnaflarından YAZ-GÜZ inşaat sahibi Cengiz Güzel'in başlatmış olduğu "ekonomiye destek" adlı kampanyaya İlçe esnaflarından Evren Lokantası sahibi Murat Işık'tan da destek gecikmedi.
İlçe esnafından Murat Işık,” Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimize ülkemize bayrağımıza ekonomimize sahip çıkmak biz vatandaşların ve esnafların görevi” diyerek 200 Dolar veya Euro bozdurup dekontunu getirene yemeklerini ücretsiz yiyebileceklerini söyledi.
Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, arka arkaya açıklanan ekonomiye destek kampanyaları karşısında çok duygulandığını belirterek “ Hain FETO terör örgünün 15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından yeni girişimlerde bulunarak ülkemizi ekonomik yönden darbe indirmek istiyor. Milletimizin 15 Temmuz gecesi göstermiş oldukları milli irade ile darbenin önüne geçmiştir yine milletimiz Başkomutan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine ülkemiz üzerinde oynanan kötü emellere karşı el ele vererek ülke ekonomisine yastık altındaki dövizlerini bozdurarak sahip çıkmaktadır.
Bu anlamda ilçemiz esnaflarından YAZ-GÜZ Ticaretin sahibi Cengiz Güzel bir adım atarak "ekonomiye destek" adlı yapmış olduğu kampanya ile milli iradeye sahip çıkmış ve vatandaşlarımızı da sahip çıkmaya davet etmiştir. Yapmış olduğu kampanya neticesinde 500 Dolar veya Euro bozdurup dekontunu getiren vatandaşlara ücretsiz 10 torba kömür vereceğini dile getirmiştir. Göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı yaz-güz inşaat firması sahibi Cengiz Güzel'e teşekkür eder vatandaşlarımızı yastık altında bulundurdukları dövizlerini bozdurmaya davet ediyoruz” diye konuştu.