GÜNCEL HABERLER

   ANKARA DAMLA PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ EVRENİ ZİYARET ETTİ.
[06.01.2017 - 16:28:44]   


  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Damla Projesi” kapsamında 05.01.2016 Perşembe günü 30 Damla Gönüllüsü genç Evren İlçesine ziyarette bulundu.

Gönüllü gençlerin maddi karşılık ve herhangi bir çıkar beklentisi içinde olmadan, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak amacıyla düzenledikleri projede, Evrenli çocuklarla, öğrencilerle ve maddi durumu iyi olmayan ailelerle bir araya geldiler.

Gönüllü grup, okulları ziyaret ederek öğrencilerle oyun oynadılar ve sohbet ettiler. Eğitim ve öğretimin ne denli önemli olduğunun vurgulandığı sohbetten sonra öğrencilere hediyelerini takdim ettiler. İlçeyi gezme ve tanıma fırsatı da bulan Damla Gönüllüleri Evren Merkez Mezarlığını ziyaret ettiler. Maddi durumu iyi olmayan ailelere de moral ziyaretinde bulunan grup, onların sıkıntılarını dinleyerek gönüllerini aldılar.

Evren Kaymakamı Sn. Tuba Genç’i ve Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci’yi de makamlarında ziyaret eden gruba, Başkan Demirci Evren’nin meşhur sazan balığından ikram etti. Evren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih Işık ve öğrenciler de yemekte hazır bulunarak hoş vakit geçirdiler.

Başkan Demirci Evren İlçesinin Ankara’nın sahil yüzü olduğuna değinerek, bu tür ziyaretlerin de Evren’in tanıtımına katkı sağladığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirci, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’a şükranlarını iletti. Bu tür projelerin her zaman arkasında olduklarını söyleyerek, İlçeyi ziyaret etmek isteyen herkesi misafir etmekten mutluluk duyacaklarını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetlerinden biri olan Damla projesi gönüllülük esaslı olup insan odaklı bir çalışmadır. Proje kapsamında gidilen illerde dezavantajlı aile ve çocukların hiç bir din, dil ve etnik köken ayrımı yapmadan katılımcı gençlerle bir araya gelmesi; kültürel değerlerin karşılıklı aktarımı ile programın yürütüldüğü yörelerdeki insanlarla, katılımcı gençlerin hayata bakış açılarının olumlu yönde etkilenmesi amaçlanmaktadır.







 

 

 

 

ARŞİV >>     


 

 

 

 

 

New Page 1

 

 

 

New Page 1

BAŞKAN KURUMSAL YAPI EVREN'E BAKIŞ HİZMETLERİMİZ HIZLI ERİŞİM İLETİŞİM
           
 > Başkan'ın Özgeçmişi
 > Başkan'ın Halka Mesajı
 > Başkan'a Mesaj
 > Fotoğraflar
 > Basında Başkan
 > Başkan'ın TV Programları

 

> Başkan
> Başkan Yardımcıları
> Belediye Encümeni
> Belediye Meclisi
> Meclis Üyeleri
> Komisyonlar
> Hizmet Birimleri
> Evren Tarihi
> Kaymakamlık
> Resmi Kurumlar
> Muhtarlıklar
> Mahallelerimiz
> Önemli Telefonlar
> Sosyal Tesisler
> Evlendirme İşlemleri
> Cenaze İşlemleri
> İmar İşlemleri
> Vergi İşlemleri
> Zabıta Hizmetleri
> Sosyal Hizmetler
> Haberler
> Fotoğraflar
> Videolar
> Etkinlikler
> Sanal Kabristan
> Önemli Linkler
> Bilgi Edinme
> İletişim Bilgileri
> İletişim Formu
 
 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır ©  I  2019 Evren Belediyesi