BAŞKAN DEMİRCİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU KARNE PROGRAMINA KATILDI.
[23.01.2017 - 17:42:00]

Evren İlkokulu´nda 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu karne programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Tuğba GENÇ, Belediye Başkanı Abdülkadir DEMİRCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih IŞIK, Şube Müdürü Tezer GÜNER, Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır.
Programda okulda düzenlenen projeler kapsamında katılım sağlayan öğrenciler okul idaresi tarafından ödüllendirilmiştir. Evren İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin hazırladığı atık ürünlerden geri dönüşüm çalışmaları sergisi de açılış yapılarak ziyaret edildi. 1. sınıf öğrencilerinin karneleri İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından dağıtıldı.
Evren İlkokulu´ndaki programın ardından Eti Holding Ortaokulu´na geçilerek TEOG sınavında ilçemizde ilk üç dereceye giren öğrenciler, Evren Belediye Başkanı Abdülkadir DEMİRCİ tarafından alınan tablet bilgisayarlar ile ödüllendirilmiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.