ANKARA’NIN SAHİL YÜZÜ EVREN İLÇESİN’DEN HALEP'E YARDIM ….
[21.02.2017 - 09:50:53]

EVREN Belediyesi, Suriye’de zor koşullarda bulunan insanlara gıda yardımında bulunmak için Belediye bünyesinde gıda yardımı kampanyası düzenledi.
Evren Belediyesi tarafından " ANKARA’NIN SAHİL YÜZÜ EVREN İLÇESİN’DEN HALEP'E YARDIM ELİ " kampanyasında toplanan gıda yardımları düzenlenen uğurlama töreni ile Kilis Öncüpınar" daki Kızılay Yardım Toplama Merkezine teslim edilmek üzere yola çıktı.
Uğurlama törenine evren kaymakamlığı temsilen Salih Işık,Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci ,AK Parti İlçe Başkanı Hüsamettin Ünsal ,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ergül Soylu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Alparslan Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve halk katıldı.
Uğurlama töreninde konuşan Evren Belediye Başkanı Abdukadir Demirci, “Mazlumların yanında olmak ve onların duasını almak mecburiyetindeyiz. O nedenle Halep’teki kardeşlerimizin de acısına duyarsız kalamayız. Suriye'de yaşanan insanlık dramına tüm dünya gözlerini yumsa da Türkiye Cumhuriyeti, mazlumların ve masumların yanında yer almaya devam edecektir. Halep'e atılan her bomba, her kurşun aslında insanlığa atılıyor. Tüm dünyanın gözleri önünde Suriye'de, Halep’te bir millet, bir tarih yok ediliyor. Oradaki kardeşlerimiz için gıda malzemesi yüklü 1 TIR’ı Ankaranın Evren İlçesin’den dualarla Halep’e uğurluyoruz. Yardım konvoyuna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Suriye’deki kanlı zulmün bir an önce sona ermesi hepimizin ortak temennisidir.” Biz Evren Belediyesi olarak, yakın geçmişimizde yardımlar alarak ayakta kalmaya çalışan bir belediyeyken şimdi yardım gönderen bir belediye konumuna gelmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.