ANKARA'NIN SAHİL YÜZÜ EVREN" CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELİYOR
[01.03.2017 - 19:02:10]

Evren Belediyesi tarafından Hirfanlı Baraj Gölü kıyısında yürütülen çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.
Baraj gölü kıyısına iskele, yürüyüş ve bisiklet yolunun yanı sıra ziyaretçilerin araçlarını park edebilecekleri otopark alanı da unutulmadı.
Yürütülen çalışmaları yakından takip eden ve sık sık denetleyen Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, bölgedeki çalışmaların ivedilikle tamamlanacağını belirterek “göreve ilk başladığımız günkü heyecanımızı koruyarak günümüze kadar geldik. İlçemizin çehresini değiştirmekle kalmıyoruz, burasını bir cazibe merkezi haline getirmek için canhıraş çalışıyoruz. Proje sona erdiğinde ortaya çevre düzenlemesi tamamlanmış, ışıklandırılmış, bisiklet ve yürüyüş yolları olan bambaşka bir görünüm kazandıracağız. Bu alanın eski görünümünden eser kalmayacak ve sadece Evrenliler’in değil Ankara’dan ve çevre illerden de doğaseverlerin sık sık geleceği, yaz aylarında vakit geçirmek isteyeceği bir cazibe noktası olacak” dedi.