BAŞKAN DEMİRCİ KUTLU DOĞUM PROGRAMINA KATILDI
[19.04.2017 - 17:14:12]

Evren 15 Temmuz Şehitleri Kültür ve yaşam merkezinde düzenlenen programa, Başkan Demircinin yanı sıra Evren Kaymakamı Tuğba Genç,Etimesgut Müftüsü Yunus CAN, Meclis üyeleri, İlçe Müftülüğü görevlileri, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program, bir okul öğrencisi tarafından Âl-i İmran Suresi'nin 144 ve 145. Ayetlerinin okunması ve bir başka öğrenci tarafından mealinin okunması ile başladı...
Demirci konuşmasında Kutlu Doğum Haftası'nın öneminden söz etti."Hepimizin malumu olduğu üzere Kutlu Doğum, şerefli doğum demektir. Kutlu Doğum bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşudur. Hakkın ve adaletin, zulmü ve haksızlığı boğuşudur. İlmin irfanın, cehaleti ve bağnazlığı boğuşudur. Kutlu Doğum, Hazreti Muhammed'in (SAV), dünyaya teşrifidir. Evrensel mesajı insanlığa sunuşudur. Bunun için Kutlu Doğum deyince heyecanlanıyoruz" diye konuştu.