GÜNCEL HABERLER

   EVREN’DE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLADI.
[12.05.2017 - 11:25:43]   


  Yaptığı farklı projeler ile Evren’de Belediyecilik anlayışına farkındalık kazandırmak isteyen Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Evrenliler için Şanlıurfa gezisi tertip etti.
ANKARA’NIN SAHİL YÜZÜ EVREN İLÇESİ’NİN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ EVRENLİ 102 KADINI PEYGAMBERLER ŞEHRİ ŞANLIURFA’YA GÖNDERDİ.
Göreve başladığından bu yana farklı bir belediyecilik portresi çizen Başkan Evrenli kadınlar için yaptıkları Şanlıurfa gezisi takdirle karşılandı. Yaşlıların Şanlıurfa gezisi ile alakalı olarak bir açıklama yapan Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci şunları söyledi:“ Kadınlarımızı Şanlıurfa’ya göndererek hemşerilerimizin değişik yerleri görmelerine vesile olmaya devam ediyoruz. Guruplarımız sabah Siverek’te kahvaltı yaptıktan sonra Halfeti de tekne turu yapıyorlar. Öğle yemeğinden sonra Şanlıurfa Balıklı göl gezisi ile Şanlıurfa’yı geziyorlar. Akşam saatlerinde ise sıra gecesine katıldıktan sonra tekrar Kilis’e dönüyorlar. Evren Belediyesi olarak bu tür gezi programlarımızın devam edeceğinin bilinmesini isterim” dedi. Günübirlik gezinin bütün masraflarını karşılayan Evren Belediyesi, bu hizmetiyle ilçe sakinlerine konforlu seyahat etme imkânı sundu. Özellikle hanımlar ve ihtiyarlar için otobüslerle uzun süre yolculuk etmenin zorluklarına değinen Evren Belediye Başkanı Demirci “Hemşerilerimiz için en güzel hizmeti sunma gayretindeyiz. 102 kişiyi Şanlıurfa’ya götürdük. Uçakla seyahat etmenin konforunu ve ülkemizin güzelliklerini görmenin mutluluğunu birlikte yaşadılar. Hemşerilerimizin gezilerimize gösterdiği ilgi bizleri memnun etti. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
Evren halkı hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Demirci’ye teşekkür etti.






 

 

 

 

ARŞİV >>     


 

 

 

 

 

New Page 1

 

 

 

New Page 1

BAŞKAN KURUMSAL YAPI EVREN'E BAKIŞ HİZMETLERİMİZ HIZLI ERİŞİM İLETİŞİM
           
 > Başkan'ın Özgeçmişi
 > Başkan'ın Halka Mesajı
 > Başkan'a Mesaj
 > Fotoğraflar
 > Basında Başkan
 > Başkan'ın TV Programları

 

> Başkan
> Başkan Yardımcıları
> Belediye Encümeni
> Belediye Meclisi
> Meclis Üyeleri
> Komisyonlar
> Hizmet Birimleri
> Evren Tarihi
> Kaymakamlık
> Resmi Kurumlar
> Muhtarlıklar
> Mahallelerimiz
> Önemli Telefonlar
> Sosyal Tesisler
> Evlendirme İşlemleri
> Cenaze İşlemleri
> İmar İşlemleri
> Vergi İşlemleri
> Zabıta Hizmetleri
> Sosyal Hizmetler
> Haberler
> Fotoğraflar
> Videolar
> Etkinlikler
> Sanal Kabristan
> Önemli Linkler
> Bilgi Edinme
> İletişim Bilgileri
> İletişim Formu
 
 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır ©  I  2019 Evren Belediyesi