CAMİİ VE İBADETHANE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
[01.06.2017 - 14:29:24]

CAMİİ VE İBADETHANE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
Evren Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan camii ve ibadethanelerin her türlü problemiyle yakından ilgileniyor. Belirli periyotlarla temizlik çalışmalarını sürdürerek vatandaşların temiz bir mekanda ibadet etmelerini sağlarken; gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarıyla da camilere modern görünümler kazandırıyor.
2014 ve 2017 yılları arasında merkez park ve cami peyzaj düzenlemesi, Yusufuşağı Mahallesi Camisi morg ve bay-bayan wc' ler, eski Torunobası Mahallesi Cami tadilatları, Solakuşağı Mahallesi Cami tadilatı , İbrahimbeyli Mahallesine Cenaze taziye evi , Çim Kalesi Yaylası yeni Cami yapımı, başta olmak üzere bir çok camide ve ibadethanede çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Halıların yıkanmasından camların silinmesine, abdesthane ve tuvaletlerin dezenfekte edilmesinden avizelerin ve vitrayların temizlenmesine kadar çok kapsamlı çalışma yapan Evren Belediyesi ekipleri, bakım-onarım çalışmaları kapsamında çatı onarımı, bahçe düzenlenmesi, boya ve tadilat işleri yapılıyor.