BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
[14.11.2017 - 18:02:58]

EVREN Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Demirci, bu kez pazar esnafını ziyaret etti.
Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan DEMİRCİ alışveriş yapan halkla da sohbet etti.
Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Demirci, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan DEMİRCİ, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci’ye pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler. Esnaf, Başkan Demirci’nin kendilerini ziyaret etmesi ve evrene yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan Başkan Demirci, vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti.