EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.
[06.03.2018 - 17:53:54]

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir demirci, ilçede bulunan merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda bir araya gelen muhtarlar ve Başkan Demirci bol bol sohbet ederken muhtarların mahalleleri hakkında istekleri de masaya yatırıldı. Muhtarların sorunları hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci "Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürmeye gayret ediyoruz.
Amacımız her mahallesi yanaşılabilir daha güzel evren ilçesi oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerle sürekli iletişim halindeyiz zaten yapılması gerekenleri biliyoruz ve yavaş yavaş yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Muhtarlar evren belediye başkanı Abdulkadir Demirciye, bizlere her zaman destek oluyorsunuz ve uyum içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Bunda kazanan her zaman evren ilçesi oluyor. Bizlere duyduğunuz güven ve vermiş olduğunuz değerden size ötürü teşekkür ederiz” dedi.