EVREN DE 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI ŞENLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
[23.04.2018 - 20:11:56]

Evren’de 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi. Evren ilkokulun bahçesinde düzenlenen şenliğe Şereflikoçhisar Kaymakamı Sedat YILDIRIM, Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Jandarma Kom, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Işık, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yanısıra öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Çocuk Oyunları Şenliği, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından evren ilkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin halkoyunları gösterileri ile devam etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir bildiri yayınlayan Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin ɑçılış gününü; Ulusɑl Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı olarak ilɑn eden Büyük Önder Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk, bu dɑvrɑnışı ile çocuklɑrın hɑklɑrını dünyɑ gündemine tɑşımış ve; “Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır” demiştir. Geleceğimiz olɑn çocuklɑrɑ dünyanın ilk ve tek çocuk bayramını armağan ederek, çocuklara güvenini, sevgisini göstermiştir” dedi.
Kutlamalarda öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler sahnelenerek, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.