EVREN BELEDİYE BAŞKANI SN DEMİRCİ'DEN 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI
[16.09.2018 - 23:50:12]

2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlamasının heyecanını ve coşkusunu yaşadıklarını belirten Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci , "Eğitimde alınacak gelişme, uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için kaliteli bir eğitime ihtiyaç vardır" dedi.

"Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimizin yanındayız"

Başkan Demirci yayımladığı mesajda, "**Evren Belediyesi “olarak bütün imkanlarımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için seferber ediyoruz. Amacımız ülkemizin geleceğine katkıda bulunabilecek nesiller yetiştirmek. Geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimize sonuna kadar güveniyoruz ve her koşulda onların yanlarındayız.

Vatansever gençlerimiz ülkemizin geleceğinin mimarları olduğundan şüphemiz yoktur. Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı unutmamalıyız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır.

Öğrencilerimizin daha çok çalışması, ezbercilikten uzak, bilgiyi sorgulamaları öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise verdikleri destekle çocuklarının ve öğretmenlerimizin yanı başında olmaları gerekmektedir. Çünkü velilerimizin eğitim sürecinde bizzat yer almalarının çok yararlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımızdan hiçbir fedakarlığı esirgemeyen, her zaman onların yanında yer alan ailelerini, öğretmenlerini kutluyor, sevgili çocuklarımıza, gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.