EVREN'E ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR MERKEZİ
[08.11.2018 - 23:00:23]

Evren Belediye Başkanı hemşerilerine seslenerek Evren ilçesinde büyük değişim yaşanacağını söyleyen Başkan Demirci, ilçemiz için hazırladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları çok güzel bir netice ile sonuçlanmışken yeni yapılacak Kültür Merkezimiz örnek bir proje kimliği taşıyor. 4,5 yıl gibi kısa bir süreye sığdırdığımız dev projelerimizden biri olacak olan Kültür Merkezinin inşatına geçtiğimiz aylarda başladık. Bu merkezimizin, konumu ve hizmetleri itibarı ile İlçemize büyük değer katacak. 50 araçlık otoparka sahip olacak yeni kültür merkezinde fuar alanı, dükkanlar, kadınlar için yaşam merkezi, hanım kardeşlerimize özel spor salonu, düğün ve toplantı salonu yer alacaktır.

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir DEMİRCİ ortak akılla ve dayanışma içerisinde Evren'e büyük hizmetler yapacaklarını dile getirerek “Bu makamlar bizlere şeref verir, ama en önemlisi siz değerli halkımızın gönüllerini kazanabilmek. Belediyemizde görev yapan tüm ekip arkadaşlarımla sizlerin teveccühünü ve güvenini kazanmak için her türlü çabayı sarf edeceğime emin olabilirsiniz. Rabbim bizlere hayırlı hizmetler yapmayı ve hayır dualarınızı almayı nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle; çalışmalarımızın evren’imize ve siz kıymetli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyor, görüş ve talepleriniz için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum… “Belediyemizin kapısı sizlere her zaman açık, gelin Evren’i birlikte yönetelim.” diye konuştu.