BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
[16.11.2014 - 23:51:24]

İlk kez halkın oylarıyla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 12 Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne çıkan Recep Tayyip Erdoğan’ı Ankara’nın tüm belediye başkanları ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in makamında bir araya gelen Ankara’nın tüm ilçe Belediye Başkanları buradaki buluşmanın ardından Çankaya Köşkü’ne otobüsle gittiler. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci gibi tüm Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü’nde Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. İlk dakikaları basına açık olarak gerçekleştirilen görüşmelerde Belediye Başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dilediler. Kabulün fotoğraf ile videolarına Cumhurbaşkanlığı’nın internet sitesinde yer verildi.