ANKARA’NIN SAHİL ŞEHRİNDE TURİZM ADINA, AR-GE ÇALIŞMASI BAŞLATILIYOR .....
[25.08.2016 - 11:38:56]

Ankara Kalkınma Ajansı'nın ;
Evren’de Alternatif Turizm Türlerinin Araştırma ve Geliştirme Stratejileri konulu araştırma başvurusu kabul edilmiş ve protokol imzalanmıştır.Ankara'nın Sahil Şehri Evren ilçesinde Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Turizm öncelikli olan ilçede AR-GE çalışması başlatılacak.
Evren Belediye Başkanlığının başlatmış olduğu proje kapsamında Ajans değerlendirme kurulu projeyi onaylayarak kurumlar arasında protokol yapılmıştır. Konu ile ilgili açıklama yapan Evren Belediye Başkan'ımız Sn Abdülkadir DEMİRCİ; Turizm şehri olan ilçemizi turizmde en üst seviyeye çıkarmak için gerekli AR-GE projesini hazırlayarak Kalkınma ajansımıza sunduk hamdolsun projemiz onaylandı huzurlarınızda projemize destek veren Başta Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sn Ankara Valimiz Mehmet Kılıçlar beyefendiye ve Genel Sekreterimiz Arif ŞAYIK beye teşekkür ederim ve diyorum ‘ki Ankara’nın parlayan Turizm yıldızı Evren ilçemize hayırlı olsun dedi. Ajans Genel Sekreteri Sn Arif ŞAYIK Bey konu ile ilgili açıklamalarında; Turizm AR-GE çalışması için başlatılan proje kapsamında Evren Belediyesinin sunmuş olduğu proje önemli bir çalışma olmuş olup bizlerde Evren ilçesinin turizmdeki hedeflerinin ne kadar önemli olduğunu bu projede bir kez daha anlamış olduk. Arge çalışması hedef politikası konulu proje Evren ilçesine hayırlı olsun diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.
Evren Belediyesi ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından imzalanan protokolün ardından imza töreni son buldu.