EVREN BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ EVREN KÜLTÜR MERKEZİNDE DÜZENLENEN 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI VE İLKÖĞRETİM HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI.
[23.09.2016 - 09:53:46]

Okullarda bu yıl ilk olarak 15 Temmuz Darbe girişimin anlatılacağını hatırlatan EVREN İlçe Kaymakamı , “Türkiye’de 18 milyon öğrenci okullarla buluştu. 3 aylık bir aradan sonra yavrularımızı tekrar okullarında görmek bizi oldukça mutlu etti. Türkiye bu yaz 15 Temmuz‘da kanlı bir darbe girişimine sahne oldu. Bu darbe girişimi halkımızın feraseti sayesinde atlatıldı. Bu hafta çocuklarımıza bu süreç ve demokrasinin önemi bu okul sıralarında anlatılacak.
Aynı zamanda geçmiş şanlı tarihimizi ve milli değerlerimizi çocuklarımıza öğreteceğiz. 2016-2017 yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
Evren Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduklarını vurgulayan Başkan Abdulkadir Demirci, “2016-2017 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim. Rabbim çocuklarımızın motivasyonunu artırsın. Ülkesine, milletine hayırlı evlatlar eylesin.
Eğitim ve öğretimin önemine değinen Başkan DEMİRCİsözlerini sözlerine şöyle devam etti:
Öğretmenlerin işi gerçekten çok zor. Belediye olarak okullarımızı elimizden gelen desteği veriyoruz. Hem öğrenci hem de veli olarak öğretmenlere destek vermek lazım. Son iki ayda yaşadığımız gelişmeler insan kaynağının ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Bu çocukların ilerde iyi bir konuma gelmesi için eğitime elimizden gelen desteği vermemiz lazım. Yeni öğretim dönemi herkese hayırlı olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Demirci, öğrencilerle sohbet edip onlara çeşitli hediyeler verdi.