BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ MUHTARLARI DİNLEDİ
[09.01.2017 - 16:53:06]

EVREN Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, Belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.
Cuma günü bir araya gelen Başkan Abdulkadir Demirci, her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Evren Belediyesi’nin 2017 yılı içerisinde yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Demirci, “ her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yanşanılabilir daha güzel evren ilçesi ve mahalleri oluşturmak” dedi. Başkan demirci, “Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.
Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmeler sonrasında, ilçenin altyapı ve kanalizasyon ile ilgili sorunlarına anında ve kalıcı çözümlerin üretilmesinin yanı sıra mahalle içerisindeki yolların asfaltlanması ve mezarlıklarımızın bakımı da gündemimizde önem yer tutmaktadır. Ayrıca önümüzdeki günlerde Halep için bir yardım kampanyası başlatmayı düşünüyoruz. Başkan Demirci Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz” dedi.