BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR DEMİRCİ’NİN 19 MAYIS MESAJI
[19.05.2018 - 09:56:17]

EVREN Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Demirci mesajında, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, millet egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir Türk devleti kurmak, Türk Milleti’nin onurlu ve şerefli yaşamasını devam ettirmek amacıyla, kahraman halkımız ile birlikte büyük mücadeleler vermiştir. 19 Mayıs, zulme boyun eğmeyen, esarete ve teslimiyete taviz vermeyen Türk milleti ile kahramanlarımızın eseri ve emanetidir. Şüphesiz ki 19 Mayıs kurtuluş sürecinde tarihe damga vuran bir adım olmuştur. Samsun’dan yola çıkan milli mücadele kararlılığı neticesinde büyük zaferler kazanılmıştır. Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünün sonsuza kadar devam edeceği inancıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.